Drive your desire

Rijd altijd in de auto waarnaar je verlangt. De auto wordt altijd met Buyback-garantie geleverd. Dus wil je je auto weer inruilen? De merkdealer belooft je auto altijd van je terug te kopen voor de waarde die je ziet in jouw persoonlijke account.

Ben je toe aan iets nieuws? Ruil in, verzilver de waarde van je auto en schakel door naar een nieuwe! Allemaal in een paar klikken. 

 

Drive your desire Eager

 

Wij werken alleen samen met officiële merkdealers

Eager staat gelijk aan topkwaliteit. Daarom zijn alle auto's die worden aangeboden op ons platform van officiële merkdealers. Zo weet je zeker dat de occasion grondig geïnspecteerd is en sta je nooit voor onaangename verrassingen achteraf!

 

Reserveer je nieuwe auto

Betaal €250,- om de auto 48 uur te reserveren. Dit bedrag wordt verminderd van de totale koopsom van de auto. Na deze betaling krijg je 48 uur de tijd om het volledige aankoopbedrag van de auto over te maken naar de bankrekening van desbetreffende merkdealer. Geen zorgen, wij begeleiden je in dit proces.

 

Mocht je toch van de aankoop afzien dan krijg je het gehele reserveringsbedrag gewoon 100% terugbetaald.

 

 

Kies voor een financiering

Toch liever betalen in termijnen? Dat kan! Stel je eigen financiering samen via de configuratietool op de productpagina van de auto. Wil je je financiering op een later moment stop zetten? Dat kan ook. 

Let op: bij financieringen heb je geen Buyback-garantie.

 

 

 

 

 

Love-Your-Car-Garantie

Wij zijn pas blij als jij dat ook bent. Daarom krijg je altijd 14 dagen Love-Your-Car-Garantie als je een aankoop doet via het Eager platform. Dit betekent dat je 14 dagen bedenktijd hebt. Rijd met je nieuwe auto rond in je eigen omgeving en ben er zeker van dat het jullie een match zijn!

 

 

Sluit een verzekering af op je auto

Uiteraard is het ook mogelijk om je auto te verzekeren. De ideale verzekering voor jou is helemaal zelf samen te stellen! Door op deze link te klikken kan je bij onze erkende verzekeringspartner zelf je verzekering samenstellen voor jouw auto of meer informatie vinden.