Alle veelgestelde vragen zijn hier voor je beantwoord.
 
Toch niet helemaal duidelijk? Je kan ons ook bereiken via de live chat!

Buyback

De Buyback-optie kan vanaf 6 maanden na je aankoopmoment verzilverd worden. Je kunt altijd op je persoonlijke account live de waarde inzien van je aangeschafte auto.

De Buyback-garantie vervalt:

- 24 maanden na de datum van ondertekening van de koopovereenkomst bij de merkdealer.

- In geval van (gedeeltelijke) financiering van de auto.

- Na verkoop van de auto aan derden.

- Indien onderhoud aan de auto niet conform de geldende fabrieksvoorschriften is uitgevoerd bij een merkdealer.

- Indien er sprake is van (technische) mankementen of schade aan de auto.

- Wanneer er aanpassingen aan de auto zijn doorgevoerd.

De Buyback-waarde is altijd nauwkeurig. Zonder vervelende onderhandelingen wordt jouw auto weer ingeruild voor de aangegeven waarde in jouw account.

Als er meer dan 20.000 km/jaar is gereden met de auto wordt er €0,05 per kilometer verrekend in de Buyback-waarde. Bij sportauto's geldt €0,07 per extra gereden kilometer.

Natuurlijk! Je hebt uiteraard de vrijheid om zelf te beslissen waar (of aan wie) je je auto wil verkopen.

Kies jij toch het liefst voor gemak en service? Door gebruik te maken van de Eager Buyback-optie ruil je eenvoudig je auto weer in bij de dealer. Geen onderhandelingen en zo geregeld, easy!

De 'Buyback-waarde' geeft de huidige waarde van je auto aan waarvoor deze van je teruggekocht wordt op dat moment. Elke maand na het aanschafmoment wordt deze waarde ge-update. Wanneer je deze Buyback-optie verzilvert zal deze waarde aan je worden uitgekeerd door de merkdealer.

Ja, je auto dient dealer onderhouden te worden conform fabrieksinstructies om aanspraak te maken op de gehele Buyback-waarde. Het onderhoud moet dus gedaan worden bij een dealer van het merk. De Buyback-waarde wordt consequent aangepast wanneer de auto niet dealer onderhouden is.

Financiering

Ja, via Eager is het mogelijk om je auto te financieren. Op alle productpagina's van de aangeboden auto's is het mogelijk om je eigen financieringsplan samen te stellen! Zo ben je zo flexibel mogelijk en kun je een aanvraag doen op maat.

Stel je eigen financiering samen. Kies daarbij je eigen aanbetaling, looptijd en slottermijn. Nadat je deze aanvraag hebt ingediend zal de aanvraag beoordeeld worden door de kredietverstrekker. Als alles goedgekeurd is kan je van start gaan en jouw droomauto aanschaffen! Geen zorgen, wij begeleiden je door dit gehele proces en doen ons best om alles zo vlot en helder mogelijk te laten verlopen.

Met de looptijd wordt de periode bedoeld waarin de maandelijkse financieringstarieven betaald worden. De looptijd wordt meestal aangeduid in een bepaald aantal maanden. Voorafgaand aan de looptijd wordt er eventueel een aanbetaling betaald. En aan het einde van de looptijd wordt er eventueel een slottermijn betaald.

De aanbetaling is het bedrag dat je voorafgaand aan de financiering betaalt. Hoe hoger de aanbetaling, hoe lager het maandelijkse financieringsbedrag uiteindelijk zal zijn.

De slottermijn is het bedrag dat je aan het einde van de financieringsperiode betaalt. Nadat de slottermijn betaald is zal de auto volledig afbetaald zijn en wordt de eigendom ervan volledig overgedragen.

Dit is zeker mogelijk! Plan een showroomafspraak in bij de dealer via de 'Ik heb interesse'-knop op de productpagina van de auto van je keuze. Maar aarzel bij vragen ook niet om onze live chatfunctie te gebruiken, we zitten klaar om deze te beantwoorden.

Verzekering

Wij bieden drie soorten verzekering aan: Wettelijke Aansprakelijkheid (WA), WA + Beperkt CASCO en All Risk.

De WA is een wettelijk verplichte autoverzekering. Deze autoverzekering vergoedt schade toegebracht aan anderen. De verzekering is inclusief hulpverlening na een ongeval in Nederland en het buitenland en inclusief vervoer van uw auto na een schade. De meeste mensen die een auto hebben die ouder is dan 8 jaar, kiezen voor alleen een WA autoverzekering.

De WA + Beperkt Casco biedt u dekking in geval van schade aan uw eigen auto. Denk hierbij aan schade veroorzaakt door bijvoorbeeld inbraak, diefstal, brand, storm en ruitschade. Deze verzekering is inclusief vervangend vervoer, schadeherstel bij het MerkZeker Schadeherstelbedrijf en accessoires tot € 3.500,- gratis meeverzekerd. Mensen die een auto hebben die tussen de 4 en 8 jaar oud is kiezen vaak voor deze dekking.

Klik op de 'Bereken mijn verzekering' knop op deze pagina voor meer informatie over de dekking.

De All Risk verzekering biedt de meest uitgebreide dekking. De meeste mensen die een nieuwe auto kopen tot 4 jaar oud, kiezen vaak voor een All Risk verzekering. De All Risk verzekering sluit daar perfect op aan met de 1 jaar nieuwwaarde garantie voor een nieuwe auto of 3 jaar aanschafwaarde garantie voor een occasion, geen eigen risico bij schadeherstel via de officiële Volkswagen groep dealer en vervangend vervoer bij diestal en total loss.

Klik op de 'Bereken mijn verzekering' knop op deze pagina voor meer informatie over de dekking.