Wat is de Buyback-garantie die Eager aanbiedt en hoe werk het financieren?

augustus 09 2022

Wat is de Buyback-garantie die Eager aanbiedt en hoe werk het financieren?

Wat is de Buyback-garantie die Eager aanbiedt en hoe werk het financieren?

Het antwoord op deze vraag en nog meer lees je in deze blog!

Waarom kiezen voor Eager?

Doormiddel van het Eager Bikes en Eager Cars platform zijn wij hét online-platform zijn voor mobiliteit. Wij staan gelijk aan topkwaliteit. Daarom zijn alle auto's die worden aangeboden op het platform van officiële merkdealers. Zo weet je zeker dat de occasion grondig geïnspecteerd is en sta je nooit voor onaangename verrassingen achteraf. Wij zijn pas blij als jij dat ook bent.

Daarom krijg je altijd 14 dagen Love-Your-Car-Garantie als je een aankoop doet via het Eager platform. Dit betekent dat je 14 dagen bedenktijd hebt. Rijd met je nieuwe auto rond in je eigen omgeving en ben er zeker van dat het jullie een match zijn!

 

Wat is de Buyback-garantie die Eager aanbiedt?

De Eager Buyback-garantie geeft jou zekerheid dat je je gekochte auto zelfs weer kan inruilen of verkopen. De waarde van je Eager auto kun je op elk moment terugzien in je persoonlijke account. Zo weet je precies hoeveel jouw auto nog waard is, op elk moment. Hieronder staat een afbeelding met daarop een voorbeeld hoe het in jouw account te zien is.

 

Hoe werkt de Buyback-garantie?

In je account zie je hoeveel je auto waard is op ieder moment. Let wel op: Het is pas mogelijk om de Buyback-waarde vanaf 6 maanden te verzilveren. In je persoonlijke account kan je tot wel 12 maanden vooruit kijken wat de waarde op dat moment is.

De Buyback-waarden zijn gebaseerd op het rijden van 20.000 km/jaar. Bij meer gereden kilometers wordt er €0,05 per kilometer verrekend in de Buyback-waarde. Bij sportauto's wordt er €0,07 per extra kilometer verrekend. Aangesloten dealers betalen de waarde uit die jouw Buyback op dat moment aangeeft, zonder verdere onderhandelingen.

 

Financieren van je droomauto

Wil je je nieuwe auto liever financieren? Geen probleem. Op elke productpagina staat een handige financieringstool, waarmee je snel je maandelijkse termijnen kunt uitrekenen. Met deze unieke Eager financieringscalculator kun je de premie voor elke auto eenvoudig berekenen. De voordelen voor van financieren zijn: je hebt altijd een vaste rente, de looptijd is zelf in te stellen, je betaalt een vast maandbedrag, je auto wordt jouw eigendom na afloop van de financiering en de financiering is tussentijds opzegbaar.

 

Verzekeren via Eager Cars

Een autoverzekering sluit je volledig digitaal af. Profiteer van een aanschafwaarde-garantie van 3 jaar, 4 jaar garantie bij schadeherstel en verzeker je accessoires tot €3.500,- gratis mee. Je hoopt het niet nodig te hebben natuurlijk, maar helaas, soms zit een ongeluk(je) in een klein hoekje en
ben je blij dat je je auto goed verzekerd hebt! Via de website van Eager Cars kan je eenvoudig de verzekering afsluiten via de partner Volkswagen Financial Services. Ook voor bedrijfswagens hebben wij de verzekering, hier gelden natuurlijk andere premies dan bij personenauto’s. Doormiddel onze handige tool kan je jouw (bedrijfswagen)verzekering berekenen.

 

Tags: Eager, Garanties

Join Eager

Krijg als eerste te horen wanneer er nieuwe fietsen arriveren én blijf op de hoogte van alle updates.